Transalp er en serie med kjelker produsert av Alpina Snowmobiles for bruk primært etter Alpina Sherpa og Alpina Superclass.
Kan leveres både som 6 og 9 seter, eller med sidekarmer for transport av materialer og utstyr.

Rammen er produsert i pulverlakkert stål, galvaniserte stålski med plastbelegg og solide gummidempere. ROPS – Veltebøyle over hver seterekke for god beskyttelse.Kjelkene har individuelle seterekker med 3 polstrede skum/polyfoam seter med sikkerhetsbelte som er festet med 4 kraftige bolter. Seterekkene monteres/demonteres enkelt ved behov.

 

Tekniske spesifikasjoner:
  • Lengde:239 cm
  • Bredde:123 cm
  • Vekt:170 kg
  • Lastekapasitet: 750 kg
  • Leveres med 6 eller 9 seter.

 

Kjelkene kan leveres med tak og front i polycarbonat/plexiglass.
Spesialtilpasses ettter kundenes ønske og behov.

 

Både 6 og 9 seters kjelkene er bygget på samme chassis, forskjellen er at på en 6 seteres kjeke har man en plattform/lagringsplass for bagasje bak den ene raden med seter, ca 40 x 123 cm til rådighet for lagring av baggasje i tillegg til det man kan plassere mellom beinene og foran på kjelken. I tillegg til en ekstra seterekke har også denne kjelken ett ekstra ski for bedre bære evne.

 

På bildet ovenfor vises 3 av i alt 20 Sherpaer som ble levert til OL i Sotsji i 2014. De var ute etter utstyr som var fleksiblet, driftsikkert og valget falt derfor på Alpina Sherpa 1,6 Ti – VCT med Transalp. Kun det beste var godt nok…

Bildet under viser Forskningsstajsone på Concordia / antarktis sin Alpina Sherpa 1,4 EFi med Transalp material som benyttes til transport av materiell. Transalp material leveres uten seter og veltebøyle. Leveres med 2 ski som standard.

 

Transalp 6 seter

Transalp 9 seter

Vindskjerm og tak

Transalp material

 

 

Back to top