Noen ting er simpelten bare bedre!

Alpina Snowmobiles er en europeiske snøscooter produsent. Med fokus på innovasjon og utvikling av maskiner å utstyr som er bergent på de mer profesjonelle og tyngre oppgavene.

Alpina Snowmobiles har sin base i Vicenza, den nordre delena av Italia, som strekker seg helt opp mot de mektige alpene. En perfekt lokasjon for utvikling og testing av maskiner å utstyr under ekstreme forhold, som resultere i solide å driftsikkre maskiner, etter en lang tid med nøye testing, før nytt utstyr lanseres.

De føste maskinen var en Alpina Superclass som ble introdusert for markedet i 1996.
Alpina er representert i over 20 land og har helt fra sin spede begynnelse vært representert i Norge.

Det har vært en konstant utvikling og Alpina gikk i 2004 fra å benytte 2-takst motorer i sine scootere til å erstatte disse med kjente bilmotorer som overholder de strenge utslippskravene. Først Euro 3, så Euro 5 motorer i den nyeste Alpina Sherpa 1,6 Ti-Vct.

Alt dette for å ivareta miljøet og holde tritt med utviklingen, miljø og driftsikkerhet har alltid vært en viktig prioritet for Alpina.

De aller fleste forbinner ordet SHERPA med fjellføreguider med aner fra Himalaya, en rase som opprinnelig kom fra Tibet: fredelige fjellfolk med en sterk fysikk, tilpasset de harde levekår og utfordringer fjellets natur har å by på. Nettop på grunn av den konstante utfordringen denne rasen ble utsatt for, beviser det folkeslag og den robusthet disse representere. Evnen til å bære tunge bører (laster) i ulendt terreng ga Alpina idéen til navnet på den 2 beltede kraftkaren.
En arbeidsmaskin/snøscooter som er konstruert nettopp med tanke på de oppgaver og belastninger man ikke kan hente frem ved bruk av en ordinær snøscooter.

Alpina er i dag representert av firmaet AKRIMEK AS. Klargjøring og service gjøres av Wollum Maskin som har erfaring med dette arbeidet siden 2006. Vi har lang erfaring og yter den servicen du som kunde fortjener.

Ta kontakt, så hjelper vi deg etter beste evne.
Alpina Snowmobiles = Snow How.

Back to top